Okul Web Sitesi Toplantısı

Okulumuzun web sitesi ekibi, web sitesi sınıf temsilcileriyle istişare toplantısı yapıldı.

25.03.2021 543

Okulumuzun web sitesini daha etkin kullanmak ve işlevselliğini arttırmak için web sitesi ekibimiz Fatoş Tektaş, Şirin Polat, Ahmet Fatsal ve Mehmet Dündar web sitesi sınıf temsilcileriyle bir araya geldi. Her sınıf düzeyinde sitenin daha çok kullanıması ve25-03-202125-03-2021 daha çok bilinmesi için birer temsilci belirlendi. Temsilciler web sitesi ekibiyle sınıf arasında iletişimi sağlayacak, arkadaşlarının web sitesini etkin kullanmalarını teşvik edecek, web sitesiyle alakalı sınıf arkadaşlarından gelecek fikirleri web sitesi ekibiyle paylaşacak, okulun web sitesi aracılığıyla taninirligini arttırmak için katkı sunacaklardır. Web sitesi sınıf temsilcileri şu şekilde:

Berfin Memiş

Bilal Akduman

Geylani Ordu

Hüseyin Cansever

Muharrem Ateş

İbrahim Ateş

Nihal Oruç

Esma Şimşek

Abdüsselam Karabulut

Yavuz Ordu

Enes Turkucar

Ersin Atlı

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.