MOTİVASYON SEMİNERİ

12. sınıf Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek öğrencilerimize ve 11. sınıf YKS adayı öğrencilerimize yönelik motivasyon ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

28.03.2021 363

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Ahmet Fatsal tarafından öğrencilerimize ders çalışmak için, hedeflere ulaşabilmek için, emeklerin karşılığını alabilmek için motivasyon konusunda seminer verildi. 12. Sınıf öğrencilerinin örnek olması için 11. sınıf öğrencileri de seminere dahil edildi. Rehber Öğretmenimiz 12. sınıf öğrencilerine "Geçen yıl siz de 11.  sınıf öğrencisiydiniz şu an o zamanlara geri dönecek olsaydınız neler yapardınız?" diye sordu. Gelen cevaplar şu şekildeydi: "Ders çalışırdım Hocam", " Hocam 9. sınıftan başlardım çalışmaya", "Zamanımı daha verimli geçirirdim." vs...

Öğrencilere hala vakitleri olduğu, BAŞARMAK İÇİN HAREKETE GEÇMELERİ GEREKTİĞİ VE HAREKETE GEÇMEK İÇİN EN UYGUN ZAMANIN ŞİMDİ OLDUĞU hatırlatıldı.

UNUTMAYIN GENÇLER !!!

Üşüyen insan ateşi düşünerek ısınmaz.

Acıkan insan nefis yemekleri düşünerek açlığını gideremez.

Sen de sadece çalışmak gerektiğini düşünerek başarılı olamazsın.

şimdi hareket zamanı.

28-03-202128-03-202128-03-202128-03-2021